1 октобра, 2019.

Почиње акција „Пријатељ породице“

Привредна комора Србије и Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику позивају привреднике да кандидују своје предузеће за награду „Пријатељ породице“.

Акција Пријатељ породице почиње 5. новембра, а своје предузеће можете пријавити до 19. новембра.
Привредна друштва која су поред добрих пословних резултата ускладила рад и родитељство моћи ће да се пријаве за награду у једној од три категорије: мала и средња предузећа, велика предузећа и јавна предузећа/већински државна.

Критеријуми за избор најбољих су дефинисани методологијом која обухвата тржишно-финансијске показатеље пословања номинованог предузећа, усвојене стандарде и праксу у погледу усклађивања рада и родитељства, резултате у области усклађивања рада и родитељства, перцепцију екстерне и интерне јавности, и оцене стручног жирија.

Учешће у акцији је бесплатно и могу се кандидовати сва привредна друштва која послују на територији Србије.

Пријављивање компанија се врши на званичном сајту акције www.prijateljporodice.rs 

Поделите са пријатељима!

Пријавите се

Да бисте учествовали у акцији Пријатељ породице 2018, неопходно је да се пријавите и попуните упитник са подацима у вези са вашим предузећем или организацијом. Сва привредна друштва, која су чланови ПКС, могу да конкуришу за награду “Пријатељ породице”. Категорије су: мала и средња предузећа; велика предузећа и јавна предузећа / већински државна предузећа.