13 маја, 2023.

Наставља се акција
„Пријатељ породице 2023“

Привредна комора Србије (ПКС) и Министарство за бригу о породици и демографију настављају пројекат подршке компанијама које су препознале значај повезивања рада и родитељства, с основним циљем подизања свести о значају повезивања рада и родитељства и креирања такве радне средине у којој ће запослени имати могућност да дају свој максимум, а да се истовремено одржи баланс између посла и породице.

Привредна друштва која препознају значај пројекта и која желе да представе своје пројекте могу се пријавити од 15. маја до 12. јуна, попуњавањем упитника на званичном сајту акције www.prijateljporodice.rs 

Пројекат „Пријатељ породице 2023“ реализоваће се кроз избор и доделу признања најуспешнијим предузећима, привредним друштвима у Србији која су у оквиру својих пословних активности и резултатата пословања допринела усклађивању породичних и пословних обавеза и стварању окружења подршке за своје запослене.

Критеријуми за избор најбољих су дефинисани методологијом која обухвата тржишно-финансијске показатеље пословања номинованог предузећа, усвојене стандарде, праксу и резултете у погледу усклађивања рада и родитељства, перцепцију екстерне и интерне јавности, и оцене стручног жирија.

Учешће у акцији је бесплатно и могу се кандидовати сва привредна друштва која послују на територији Србије.

Поделите са пријатељима!

Пријавите се

Да бисте учествовали у акцији Пријатељ породице 2018, неопходно је да се пријавите и попуните упитник са подацима у вези са вашим предузећем или организацијом. Сва привредна друштва, која су чланови ПКС, могу да конкуришу за награду “Пријатељ породице”. Категорије су: мала и средња предузећа; велика предузећа и јавна предузећа / већински државна предузећа.