Концерн Бамби

Као бренд који је својим производним портфолио још од оснивања усмерен на најмлађе потрошаче и породице које су одрасле уз Плазму и друге Бамби брендове, веома нам је важно да баланс између посла и породичног живота негујемо и унутар компаније.

Флексибилно радно време које запосленима даје могућност да почетак и завршетак рада ускладе са својим приватним обавезама, као и могућност рада од куће у великој мери су олакшале свакодневне обавезе.

Новчани поклон при рођењу сваког новог члана Бамби породице и Family day,  велики породични догађај који сваке године организујемо у просторијама наше фабрике у Пожаревцу, још једни су од показатеља да нам је подршка породици и те како важна.

Кроз друштвено одговорне активности Бамби се труди да ове друштвене теме подржи и кроз ангажман на локалном нивоу, али и кроз подршку и спонзорства организацијама које за циљ имају едукацију на тему родитељства и васпитања.

У протеклој години Бамби је донирао преко 16т производа најугроженијим породицама и дечјим организацијама, подржао кампове и такмичења која су за циљ имала развој деце кроз спортске активности, али и кроз пројекат „Мала школа рециклаже“, едуковала основце у Пожаревцу о теми која је и тек како важна за одрживи развој целог друштва.

Јако нам је важно да чујемо шта наши запослени имају да нам кажу, зато редовно имамо упитнике који између осталог садрже и питања која се односе на побољшање баланса породичног и пословног живота.

У наредном периоду континуирано ћемо наставити да радимо на унапређењу у овој области, проналазећи нове начине и решења која ће додатно дати простора нашим запосленима да се посвете породичном животу. Такође, настављамо са сталном подршком друштвено одговорних програма који ће донети бољитак заједници у којој живимо и радимо.

https://bambi.rs/