Confluence Property Management

MPC Properties, регионални лидер у развоју, изградњи и управљању модерним шопинг дестинацијама и пословним центрима, развила је свеобухватну друштвено одговорну стратегију у складу са ESG циљевима. Редовним CSR активностима доприносимо ширењу свести заједнице, тржишној едукацији и унапређењу искуства корисника објекта.

Пажњу обраћамо на:

  • ЗАПОСЛЕНЕ: Увођењем тренинга, едукација, бенефит програма и програма психолошке подршке. Све запослене труднице у нашој компанији имају разне бенефите од плаћених часова рекреације, Резилиет психилошке подршке, затим остваривања посебних попуста приликом куповине у MPC шопинг центрима, могућност флексибилног радно времена, до потребне едукације кроз онлајн платформу.
  • ЗАКУПЦЕ: Константним унапређивањем комерцијалног модела пословања, уз јачање синергије са закупцима кроз јединствен програм лојалности (мобилна апликација Твој Центар). За све наше закупце организујемо редовне едукације за њихове породице. Истичемо сарадњу са Ботаничком баштом „Јевремовац“ при Биолошком факултету у Београду и организацију еко радионице на месечном нивоу. Важна је и сарадња са Београдским удружењем пчелара и радионице урбаног пчеларства, садња медоносног биља на просторима у оквиру MPC објеката, као и обилазак MPC кошница деце запослених у нашем систему.
  • ПОСЕТИОЦЕ: Стварањем садржајних дестинација и друштвено одговорних иницијатива, едукативних радионица и маркетиншких активности које промовишу инклузију, негују различитост, промовишу програме лојалности и бригу према заједници. Подржавамо Базар Мама предузетница који се традионицонално обележава у Delta City-jу. Редовно организујемо предавања за труднице у центрима, са акцентом на оснаживање предузетничког духа код трудница. Дугорочну сарадњу имамо са UNICEF-ом.
  • ШИРУ ЗАЈЕДНИЦУ: Подизањем свести јавности о важним еколошким и друштвеним темама. Користимо нашу платформу ofline и online да промовишемо друштвене одговорне иницијативне и истичемо породичне вредности.

https://mpcproperties.rs/gri-content-index/