Delhaize Srbija

Delhaize Србија је највећи трговински ланац у земљи који послује кроз Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go брендове.

Delhaize Србија посвећена је промовисању здравог баланса између пословног и породичног живота и подршци запосленима у усклађивању рада и родитељства. Компанија је спровела различите активности и иницијативе у циљу решавања овог аспекта. Неке од тих иницијатива укључују:

Флексибилно и клизно радно време: Delhaize Србија нуди флексибилно радно време, омогућавајући запосленима да прилагоде свој распоред својим личним потребама. Ова флексибилност помаже родитељима да ефикасније управљају својим обавезама према породици и послу.

Хибридни модел рада: Компанија је усвојила хибридни модел рада који омогућава запосленима да раде и из канцеларије и од куће. Ова флексибилност омогућава родитељима да више времена проводе са својим породицама, истовремено испуњавајући своје радне обавезе.

Минимум 26 дана годишњег одмора: Delhaize Србија пружа својим запосленима минимум 26 дана годишњег одмора, омогућавајући им да узму време за одмор и проведу квалитетно време са својим породицама.

Модели рада за бољи баланс између посла и приватног живота: Компанија је имплементирала модел радне недеље 5+2 у својим продавницама, што значи да сваки запослени у малопродајном објекту има слободно два дана недељно. Овај модел пружа запосленима предвидиве радне сате, што олакшава планирање породичних активности.

Нови модел варијабилне зараде: Delhaize Србија је увела нови модел варијабилне зараде који је ближе повезан са успехом појединачних продавница. Овај модел пружа запосленима већи потенцијал за зараду и награђује њихову успешност.

Employee Value Proposition (EVP): Компанија је током 2022. године покренула програм Employee Value Proposition под називом „Теби више“, ради унапређења услова рада са циљем повећања задовољства запослених, као и добробити и благостања.

Бенефити: Delhaize Србија нуди картицу бенефита која пружа 12% попуста у њиховим продавницама и преко 100 других партнерских компанија. Овај бенефит помаже запосленима да уштеде новац при свакодневним куповинама, укључујући ствари за њихове породице.

Подршка новим родитељима: Delhaize Србија пружа помоћ родитељима по рођењу детета, нудећи подршку и ресурсе који им помажу да се снађу у овој важној животној транзицији.

Кроз ове иницијативе, Delhaize Србија тежи да створи радно окружење које препознаје важност равнотеже између посла и приватног живота и подржава своје запослене у управљању њиховим професионалним и личним животима. Стављањем благостања запослених и њихових породица на прво место, компанија има за циљ да развије позитивну и инклузивну радну културу.

https://karijera.delhaizeserbia.rs/o-nama