Diginet

Прича о породици

Штампарија Diginet основана је 01. децембра, сада већ давне 2001. године, као породична предузетничка иницијатива. Прву поставу Diginetа чинио је трочлани тим – отац и два сина.

С растом наше породице, расла је и наша компанија. Ова реченица једнако је исправна и када заменимо тезе – с растом наше компаније, порасла је, и то у значајном броју, наша породица. Осим што се тројац са почетка приче трансформисао у три велике породице, наш живот и рад био би незамислив без заједничке, Diginet породице, која броји 24 члана.

У фокусу рада Diginetа јесте однос према запосленима. Отвореност, поштовање и подршка су кључни елементи радног окружења. Трудимо се да нашим запосленима обезбедимо добар баланс између приватног и пословног живота, излазећи у сусрет потребама родитеља и пружајући флексибилност у радном времену. Сматрамо да, као компанија, или као породица, можемо да растемо и напредујемо једино ако су сви наши чланови срећни и задовољни. Да бисмо то и постигли, стимулишемо чланове Diginet породице различитим мерама, тражимо повратне информације од њих, укључујемо их у процесе одлучивања и стратешког планирања развоја Diginetа.

Компанија Diginet препознаје важност и значај друштвене одговорности. Редовно учествујемо и организујемо различите манифестације и догађаје који су везани за децу и породицу, с фокусом локалне иницијативе и хуманитарне акције. Готово да не постоји догађај у Зрењанину чију организацију нисмо подржали. Неки од њих су “Дечија пијаца”, “Забавилиште у Планкићу-паркићу”, “Дечији фестивал Ускршње јаје”, хуманитарни догађај наше суграђанке Matee Ballani и многи други. Чланови смо различитих локалних удружења која прикупљају средства за помоћ социјално-угроженим породицама, стипендирање надарених ученика и друге племените циљеве који су у складу са нашим вредностима.

Протеклих година Diginet је постао познат као стуб заједнице, захваљујући свом посвећењу породичним вредностима и бризи према својим запосленима и клијентима. Наша пословна пракса инспирише и мотивише друге компаније да следе сличан пут и буду од користи широј заједници.

diginet.rs