Nectar Group

Није нам свеједно када говоримо о породици будући да је Nectar Grupa једна велика породица која се простире на нашим локацијама у Словенији, Србији и Македонији. Сходно томе, желимо да са вама поделимо зашто се наших 1200 запослених и њихови чланови породице осећају као једна “Family-ja”.

Један од наших најважнијих брендова носи назив “Family” који симболизује вредности које као компанија негујемо деценијама, као што су заједништво, интегритет, посвећеност, иновативност што утиче на нашу препознатљивост као послодавца који води рачуна о нашим запосленима и њиховим најближима.

Nectar Група деценијама утиче да однос послодавца и запослених буде изнова и изнова унапређен кроз бригу о бенефитима, work & life balance-у и уклапању приватног живота са пословним обавезама и задацима.

Као послодавац веома смо поносни на наш “Frutek Beba Paketić” којим нашим запосленима који се остваре као маме и тате поклањамо новчани додатак, донирамо наше производе сукцесивно у временском интервалу како њихови малишани одрастају, трудећи се да наши сјајни производи, од кашица, сокића и других производа буду једна од првих намирница на којима ће почивати раст и развој деце. Додатно, наше тате поред законских дана плаћеног одсуства, добијају још 5 радних дана које могу искористити и тиме се посветити својој породици након рођења детета.

Наше запослене маме, поред тога што имају могућност да своје радно време и обавезе усагласе са најлепшим периодом у животу, отварањем породиљског одсуства остварују право да им Nectar Група као послодавац у Србији исплаћује разлику у накнади зараде за време породиљског одсуства уколико је основица накнаде зараде одређена од стране државе нижа од њхове уговорене зараде код послодавца, а у складу са законским одредбама и просеком у последњих 18. месеци, на шта смо изузетно поносни.

Наведени бенефит је нешто што нас разликује на тржишту рада и још један је показатељ да као послодавац водимо рачуна да су нам здравље, породица и запослени на првом месту. До сада смо преко 60 наших запослених мама и тата помогли у првим родитељским корацима.

Додатно, поред бенефита који се односе на помоћ запосленима приликом поласка у школу малишана, организовања и додела пакетића за децу до 11 година старости, могућности рада од куће, поделе и промоције наших производа за најмлађе потрошаче, као послодавац веома водимо рачуна о подршци деци која остварују изваредне успехе током школовања, те као послодавац такве малишане и стипендирамо.

Подршка нашим запосленима се огледа и у животним ситуацијама када изгубе неког од чланова најуже породице, где као компанија утичемо на то да надокнадимо део трошкова, будући да заиста имамо интенцију да наши запослени и тада осете подршку.

Унутар компаније имамо преко 80 запослених који имају породичне односе и поносни смо на то што већ сада имамо више генерација унутар Nectar Групе које живе и раде са нама.

Nectar Група подстиче да кроз разговоре и континуирану комуникацију саслушамо наше запослене и радимо на унапређењу бенефита наше компаније будући да нам није свеједно како и на који начин наши запослени живе и раде!

Наша компанија је већ деценијама кроз легендарне брендове и произведене производе пријатељ многих домова кроз Фрутек кашице, Nectar & Fructal сокиће, здраву и јаку Хеба воду, али желимо да још више утичемо на значај и позицију послодавца да је породица најважнији аспект наших живота и пословања.

https://www.nectar.rs/en/