Sigma Crvenka

SIGMA CRVENKA доо од свог оснивања 1989.године улаже велике ресурсе у унапређење радног окружења и радних услова за све своје запослене.

Како је у питању породична компаније, брига о породици је наважнији приоритет управе.

Сви запослени који су родитељи деце школског узраста имају посебне бенифиције у раду како би поред великог обимапосла могли и да уживају у лепоти породичног живота и активно учествују у подизању и одгоју своје деце.

Флексибилно радно време и слободни дани за потребе испуњења родитељских обавеза су увек били и биће доступни нашим запосленима. Такође деца наших радника имају могућност обављања ученичких и студентских пракси у нашој компанији, али и могућност запослења по заврштеку школовања. Тако родитељи не морају да брину о будућности своје деце.

Поред ових бенефиција, за децу свих запослених сваке године су обезбеђени и пакетићи за празнике како би компанија малишанима улепшала празничне дане.

Засполени у фирми имају могућност и у случају потребе да обезбеде својој деци и додатне медицинске услуге у земљи и иностранству ради пружања најбољих доступних медицинских услуга.

Додатно компанија се труди да свим својим запосленима омогиће најбоље услове за рад и живот и да буде укључена у све најбитније моменте живота својих запослених како терет непредвидивих друштвених околности био што лакши, и како би запослени имали што више времена за бригу о својој деци и породици.

Сајтови компаније су:
www.hlorogen.com i www.sigmakula.co.rs