Телеком Србија

Компанија Телеком Србија има дугогодишњу традицију неговања пословне политике континуираног побољшања бриге о запосленима и креирања корпоративног окружења које је довољно мотивишуће за наше запослене и атрактивно за потенцијалне запослене.

Сматрамо да су задовољство и лојалност запослених кључни за успешан раст и развој компаније те управо из наведеног разлога посебну пажњу посвећујемо бризи о запосленом кроз креирање свеобухватног систем бенефита, из којег посебно издвајамо:

  • Пружање финансијске подршке у виду новчане помоћи за рођење детета, као и остале врсте новчане помоћи предвиђене за важне животне ситуације, помоћ у решавању стамбених потреба, средства за јубиларне награде, новогодишње пакетиће за децу запослених, поклоне за 8. март;
  • Здравствену и социјалну заштиту која обухвата додатно пензијско осигурање, колективно осигурање; систематске прегледе, спортске игре, рекреацију и рехабилитацију, новчану помоћ за вантелесну оплодњу;
  • Одморе и одсуства који се односе на увећање дана годишњег одмора по основу броја деце, као и додатне дане за запослене са децом са посебним потребама, плаћено одсуство у трајању од 15 радних дана по разним основима.

Како бисмо додатно унапредили нашу пословну праксу која се односи на успостављање баланса између пословног и приватног сегмента живота компанија је започела поступак добијања Family Friendly Enterprise (FFE) сертификата, који је окончан 2021. године стицањем основног FFE сертификата.

Компанија се на овај начин обавезала да ће непрестано радити на испитивању  потреба запослених и имплементацији мера које ће допринети још већој равнотежи пословних и приватних обавеза.

Увођењем FFE сертификата запосленима је омогућена и двоструко увећана новчана помоћ за рођење трећег и сваког следећег детета, скраћено радно време након породиљског одсуства, уз пуну зараду, плаћено одсуство за полазак детета у први разред и средства за набавку школске опреме, учествовање у волонтерским акцијама и проширење мера здравстевене заштите.

https://mts.rs/?utm_source=google&utm_medium=cpc&campaign_name=brend-kampanja&utm_term=mts&gclid=EAIaIQobChMIoY_w8vfY_wIV_OzmCh3D6ggbEAAYASAAEgKZOfD_BwE