Србија-ТИС

Хотел "Србија-ТИС" АД Зајечар, годинама уназад, труди се да олакша својим запосленима, поготово новопеченим родитељима, да ускладе породичан и послован живот.

Деца наших запослених у сваком тренутку могу да ступе у контакт са својим родитељима, да их посете или сачекају њихов крај радног времена у неком од наших објеката (лоби рецепције, Етно кафана "Српска кућа", Lounge бар "Terazza")

Уколико родитељ, прими позив из вртића или школе да је потребно дете одвести код лекара у сваком тренутку може се јавити надређенима и то учинити. Уколико је потребно може добити 3-5 слободна дана како би пружили детету одговарајућу негу.

Оно чиме желимо да се похвалимо, а у чему ће уживати и малишани наших запослених, јесте Играоница коју ћемо направити у склопу Lounge бар-а "Terazza".

Једном месечно, у поменутој играоници, организоваћемо дружење наших запослених и њихових малишана уз разне друштвене игре које ћемо осмишљати заједно. На тај начин ћемо сви, као једна велика породица, уживати и оплеменити наше заједничко време које проводимо на послу.

Доводићемо и аниматоре за најмлађе, организовати караоке, маскембал...

За оне мало старије клинце и клинцезе организоваћемо дружење уз причу о омиљеној књизи, филму, музици... Бићемо ту да саслушамо све оно што они воле и потрудимо се да их изненадимо на следећем месечном дружењу.

Исто тако, морам да напоменем, да стално подстичемо наше младе запослене који се још увек нису остварили у улози родитеља да је увек право време и да у нама, као њиховом послодавцима, увек имају пуну подршку и помоћ у колико им је потребна.

Наши запослени су до сада увек наилазили на разумевање и подршку када је у питању њихова породица, када су лепи тренуци у питању, али и када су мање лепше ствари у питању. У свако доба дана и ноћи се могу обратити ако им је наша помоћ хитно потребна.

Трудимо се и наставићемо да се трудимо да будемо једна велика породица и да заједно решавамо оне мање лепе ситуације, али и да заједно уживамо у срећним тренуцима са родитељима и њиховим клинцима и клинцезама.

О свему горе наведом сведоче наши дугогодишње запослени млади људи, који су своје породице стварали радећи код нас. Поносимо се свим запосленима и трудимо се одржимо породичан ниво који негујемо годинама.

https://www.srbijatis.co.rs/